TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
ERASMUS + Değişim Programı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Admin Giriş Sayfası Mail Kutusu Giriş Sayfası
19 Ağustos 2018, Pazar

07.12.2017

2016-2017/2017-2018 Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır.

2016-2017/2017-2018 AKADEMİK YILI ERASMUS PROGRAMI

PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ

BAŞVURU İLANI

Faaliyet

07/12/2017-

22/12/2017

Başvuruların Kabulü

05/01/2018

Personel Eğitim Alma Hareketliliği değerlendirme sonuçlarının Erasmus Ofisi sayfasında (http://erasmus.gop.edu.tr) ilan edilmesi

Başvurular;

Basvuru Formuİş Planı, Gidilecek Üniversitelerin belirlenerek kabul mektubu olmaksızın başvuru formunun 22/12/2017 mesai saati bitimine kadar Erasmus Ofisi’ne teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Başvuruda bulunan öğretim elemanı ve idari personel seçildikleri tarihten itibaren 30/09/2018 tarihine kadar değişim faaliyetlerini tamamlamak zorundadır.

.

Değerlendirme;

• Daha önce eğitim alma hareketliliğinden faydalanmamış akademik ve idari personele, daha önce eğitim alma hareketliliği faaliyetlerine dâhil olmayan bölüm ya da birimlere, daha önce eğitim alma hareketliliği faaliyetlerinde yer almayan veya az sayıda yer alan ülke/yükseköğretim kurumu/işletme ile hareketlilik faaliyeti gerçekleştirmeyi planlayan başvurulara öncelik verilecektir.

• Değerlendirmeler sonucunda Asil listede açıklanan öğretim elemanlarının veya idari personelin ilan bitiminden Otuz gün içerisinde kabul mektuplarını Ofise ibraz etmeleri gerekmektedir. Otuz günlük süre bitiminde kabul mektubu temin edemeyen öğretim elemanlarının veya idari personelin hakkı yedek listede bulunan öğretim elemanlarına devredilir.

• Başvuruların değerlendirilmesi puanlama sistemine göre yapılacaktır. Puanların eşit olduğu durumlarda adayın yabancı dil bilgisi puanları, (YDS,TOEFL,IELTS vb.),adayın bilimsel yayınları ve almış oldukları atıf sayıları ve hizmet yılı değerlendirmede dikkate alınır. Değerlendirmeye esas puanlarhttp://erasmus.gop.edu.tr/duyuruAlt.aspx?kimlik=3125&  adresinden görülebilir.

• Hareketliliğin gerçekleştirileceği kurumdan alınacak iş planının öğretim elemanı veya idari personelin alanıyla uyumlu olması ve gidilecek üniversite ile ikili anlaşmanın bulunması gerekmektedir.

• Personel Eğitim Alma Hareketliliğine başvuracak idari Personellerin birim amiri üst yazısı ile başvurularını Erasmus Ofisine Ulaştırmaları gerekmektedir.

• Personel Eğitim Alma Hareketliliğine başvuracak kişiler Erasmus Ders Verme Hareketliliğine başvuramaz.

Tüm başvurular Erasmus Koordinatörlüğü’ne yapılacaktır. Koordinatörlüğümüze başvuran adaylar arasından, yukarıda yer alan ölçütler doğrultusunda asil ve yedek listeler oluşturulacak ve Erasmus Ofisi internet sayfasından duyurulacaktır.

ERASMUS OFİSİ

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2013© Tüm Hakları Saklıdır.