Erasmus Osmangazi Üniversitesi Konsorsiyumu Staj Hareketliliği İngilizce Yeterlilik Sınavı

•  24 Mart 2021 Çarşamba

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus Osmangazi Üniversitesi Konsorsiyumu Staj Hareketliliği ilanımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok mutluyuz. 26 Mart 2021 Cuma günü saat 10:00’daki İngilizce yeterlilik sınavımız sinav.gop.edu.tr adresinden çevrimiçi (online) bir şekilde yapılacaktır. Staj hareketliliği için başvuran öğrencilerimiz sınav günü ve saatinde öğrenci bilgi sistemi giriş bilgilerini kullanarak sisteme giriş yapmak zorundadır.

Hareketliliğe başvuran bütün adaylar sinav.gop.edu.tr adresinde oluşturulan İngilizce sınavına tanımlanmıştır. 10 Mart 2021 tarihinde İngilizce sınavına giren öğrencilerimiz isterlerse o sınavdan aldıkları puanı kullanarak sınava girmeyebilirler.

Sınavda hepinize başarılar dileriz.

Öğrenci listesi için tıklayınız.