Erasmus İngilizce Sözlü Sınavı

Erasmus İngilizce Sözlü Sınavı

•  29 Mart 2021 Pazartesi

Değerli Öğrencilerimiz;

10 Mart 2021 Öğrenim ve Staj Hareketliliği ve 26 Mart Konsorsiyum Staj Hareketliliği İngilizce Sınavlarından 50 ve üzeri not alan öğrencilerimize yönelik 1-2 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Erasmus Speaking Sınavı    “ue.gop.edu.tr” adresinde oluşturulacak canlı ders üzerinden gerçekleştirilecektir.

-Sınav için oluşturulacak olan sanal derse sistem tarafından ekleneceksiniz.

-Sınavı yapacak olan öğretim elemanları tarafından oluşturulacak olan canlı dersin tarihi ve saati için lütfen portalı kontrol ediniz.

- Sınav gruplar halinde yapılacaktır, canlı ders açıklamalarını okuyunuz ve hangi listede olduğunuzu takip ediniz. Lütfen sadece isminizin listede olduğu canlı derse giriniz.

- Canlı derse girdiğinizde sesli katılımı kapatmak zorundasınız. Canlı ders sayfasında sağ alt bölümde yer alan simgelerin hepsi gri olmalıdır. Öğretim elemanları sohbet bölümüne isimlerinizi yazarak sesli katılımı açmanızı isteyecektir. Lütfen sadece sizden istendiği zaman sesli katılımınızı ve kameranızı açın. Öğretim elamanları sizin sesli katılımı açıp açmadığınızı kontrol edebilmektedir. Hiçbir öğrenci bir başka öğrencinin sınavını dinlemeyecektir. Aksi yönde davranan öğrencileri, öğretim elemanlarının sınavdan çıkarma hakkı bulunmaktadır.

- Lütfen sınavdan önce internet, kamera, mikrofon, hoparlör vb. gibi araçların kontrollerini yapınız. Kamera açmanız istenecektir.

-Sınavınız kaydedilecektir.

-Sınavınız bittikten sonra canlı dersten çıkmalısınız.

Başarılar.