Erasmus Bölüm Koordinatörlerinin Dikkatine

Erasmus Bölüm Koordinatörlerinin Dikkatine

•  16 Haziran 2021 Çarşamba

Sayın Üniversitemiz Erasmus Bölüm Koordinatörleri,

Bilindiği üzere Erasmus programı 2021-2027 yılları arasında gerçekleşecek yeni bir sürece girmiştir. Bu yeni dönem bir çok yeniliği de beraberinde getirmektedir. Bunlardan birisi olan Online Learning Agreement 2021 yılı güz döneminden geçerli olmak üzere tüm anlaşmalı üniversitelerle yürüteceğimiz bir uygulamadır. Daha önce öğrencilerin word ortamında doldurarak size imzaya sundukları LA'ler artık online sistem üzerinden devam edecektir. Süreç şu şekildedir. Seçilen bir Erasmus öğrencisi öncelikle OLA sistemine kaydolup, OLA'da gerekli alanları doldurarak gideceği üniversitede ve Üniversitemizde alacağı dersleri yazdıktan sonra imzasını online atarak Erasmus bölüm koordinatörüne gönderecektir. Öğrenci OLA' yı size gönderdiğinde  sistem bir bilgilendirme maili gönderecektir. Koordinatörlerimizin ilgili link üzerinden sisteme kayıt yaparak giriş yaptıktan sonra, OLA'yı imzalamalarıyla karşı kurumun koordinatörüne göndermiş olacaklardır. Karşı kurumda OLA'yı imzalayınca öğrencinin LA süreci tamamlanmış olacaktır. 2019-2020 akademik yılı devam eden projelerimizle giden öğrencilerimizin Learning agreement prosedürleri eski usülle devam edecektir.

Erasmus Ofisi