ANADOLU ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ ERASMUS İYİ UYGULAMA TOPLANTISI

•  6 Temmuz 2021 Salı

Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi,  Yozgat Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi bir araya gelerek kurduğu “Anadolu Üniversiteler Birliği”nin mutat hale gelen ihtisaslaşma toplantıları Sivas’ta devam etti.

Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı Uluslararası İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü İyi Uygulama toplantısının akabinde Cumhuriyet Üniversitesi Erasmus programı kapsamında değerli tecrübelerini paylaştı. Üniversitemizi temsilen toplantıya Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer ve Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu katıldı.

K107 projelerindeki başarıları ile ön plana çıkan Cumhuriyet Üniversitesi Erasmus Ofisi projelerin geliştirilme ve yürütme süreçleri hakkında bilgi verdi. Toplantı sonunda bu ve benzeri iyi uygulama örneklerinin sürdürülmesi temennisinde bulunulurken ortak Erasmus projeleri yazma hususunda önemli bir irade ortaya kondu.