Üniversitemiz Osmangazi Konsorsiyumu Değerlendirme Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

•  13 Temmuz 2021 Salı

2020 yılında üniversitemiz ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Tokat, Karaman ve Konya Ticaret ve Sanayi Odalarının ortaklığında kurulan Osmangazi Konsorsiyumu değerlendirme toplantısı Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüzün ev sahipliğinde yapıldı.

Proje ortaklarının durum değerlendirmesi yaptığı toplantıda Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında üniversiteler tarafından yürütülen süreçlerle ilgili bilgi paylaşımı yapıldı. Ulusal Ajans’ın konsorsiyuma aktardığı ek hibe sayesinde daha çok öğrenci ve öğretim elemanının projeye katılması sağlandı. Bir sonraki toplantısının Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesinde yapılmasına karar verilen Osmangazi Konsorsiyumu’nun 2022 Mayıs ayında tamamlanması planlanmaktadır.