UYUM HAFTASINDA UİK

UYUM HAFTASINDA UİK

•  12 Ekim 2021 Salı

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü olarak Üniversitemize yeni kaydolan öğrencilerin başarılı ve sorunsuz bir dönem geçirmeleri için ayrılan uyum haftasında tanıtım etkinliklerimize devam ediyoruz. Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Eğitim Fakültesinden gelen talepler doğrultusunda bu fakültelerde okuyan ve yeni kayıt yaptıran öğrencilere değişim programlarıyla ilgili sunumlar gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre Merkezinde Sağlık Bilimleri Fakültesinin organize ettiği programa katılan Erasmus Kurum Koordinatörümüz Dr. Öğretim Üyesi Fehim Kuruloğlu ve Öğr. Gör. Sema Bilgiç Erasmus programı hakkında detaylı bilgiler vererek öğrencilerin ve öğretim elemanlarının sorularını yanıtladılar.

Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü tarafından düzenlenen programa da Üniversitemiz Mevlana Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Onur Işık katıldı. Mevlana, Erasmus ve Farabi programları hakkında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Işık, kendisini davet eden bölüm yönetimine teşekkürlerini sundu.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü olarak bütün paydaşlarımızın yanında olmaya ve eğitim desteği vermeye devam edeceğiz.