Erasmus + Gençlik Çalışmaları Protokolü

Erasmus + Gençlik Çalışmaları Protokolü

•  13 Ekim 2021 Çarşamba

Üniversitemiz ile Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Erasmus + Gençlik Çalışmaları” protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar katıldı. Protokol kapsamında üniversitemiz öğrencileri ve personeline yönelik gençlik alanında Avrupa fırsatları bilgilendirme toplantıları yapılacak. Ayrıca Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Avrupa dayanışma programı kapsamında gelen gönüllülere TÖMER tarafından dil kursu sağlanacak.