Internship OK Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu Erasmus Projesi Protokolü İmzalandı

•  24 Ocak 2022 Pazartesi

Üniversitemiz ev sahipliğinde Internship OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu Erasmus Projesi Protokolü imzalanarak ilk toplantısı gerçekleştirildi. Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer, Amasya Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Aslan SAY, Samsun Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali GÜL, Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu, Samsun Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mete Sipahioğlu, Üniversitemiz Uluslararası Kurum Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Gül ve Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan katıldı. Protokol sonrasında Erasmus ve Uluslararası Kurum Koordinatörleri Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi toplantı salonunda bir araya geldiler. Toplantıda, yönetim kurulu oluşturulması, web sayfası ve logo belirlenmesi, çalışma takviminin oluşturulması, başvuru süreçlerinin yönetilmesi, promosyon ürün belirlenmesi, proje banka hesaplarının açılması, staj yeri havuzu, yabancı dil barajı, staj hareketliliği süresi, personel hareketliliği süresi, konsorsiyum katılım sertifikaları, kariyer merkezi ve ticaret odaları katkıları, bir sonraki toplantının yapılacağı yerin belirlenmesi, talep ve öneriler konularında istişare yapıldı.