TOGÜ'DE BİR İLK DAHA: TOGU ERASMUS STAFF WEEK

TOGÜ'DE BİR İLK DAHA: TOGU ERASMUS STAFF WEEK

•  26 Mayıs 2022 Perşembe

Erasmus+ faaliyetleri kapsamında üniversitemize gelen-giden öğrenci ve personel hareketliliklerini geliştirmek, işbirliği ağlarını büyütmek ve üniversitemizin tanıtımını yapmak üzere Erasmus Staff Week etkinliği düzenlendi.

Uluslararasılaşma temasıyla organize edilen program Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde gerçekleşti. Etkinliğe Romanya, İspanya, Litvanya, Slovakya ve Polonya'dan uzmanlar katıldı. Konuk üniversitelerle yeni Erasmus anlaşmaları imzalanmasının yanı sıra programın sosyal kısmında misafirlerimiz Tokat'ın tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler aldılar. Konuklarımızla öğle yemeğinde bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin üniversitemizin uluslararasılaşma yönünde attığı adımları paylaşarak, bu tür etkinlikleri her zaman destekleyeceklerini söyledi. Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Kubilay Özyer de bunun bir başlangıç olduğunu ve bundan sonra her sene Bahar ve Güz dönemlerinde bu etkinliğin sürdürülerek geleneksel bir hale getirileceği müjdesini verdi.

Bir hafta süren program akademik ve idari personelimizin özverili çalışmaları sonucu başarıyla son buldu.