Internship OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu Kariyer Eğitimi

•  31 Mayıs 2022 Salı

Üniversitemiz Erasmus Ofisi koordinatörlüğünde yürütülen Erasmus+ projesi Internship OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu kapsamında yurtdışında staj yapmaya hak kazanan TOGÜ, Samsun Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi öğrencilerine TOGÜ Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından “Kariyer Eğitimi” programı düzenlendi. Programın açılışında konuşan Erasmus Kurum Koordinatörümüz Dr. Öğretim Üyesi Fehim KURULOĞLU misafir öğrencilerimize üniversitemiz ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüzün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşen eğitimde mülakat teknikleri, öz geçmiş hazırlama, etkili iletişim ve etkili sunum teknikleri konularında eğitimler verildi. 18 öğrencinin katıldığı eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları Kariyer Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan tarafından verildi.