2ND ERASMUS+ INTERNATIONAL STAFF WEEK (19-23, SEPTEMBER 2022)

•  23 Haziran 2022 Perşembe

Üniversitemizde ilk defa geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen ve yoğun ilgiyle karşılanan Erasmus+ Staff Week etkinliğinin ikincisi 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilecek. Uluslararasılaşma temasıyla düzenlenen etkinlikte TOGÜ’nün tanıtımının yanı sıra Tokat’ın tarihi ve kültürel yerleri de gelen misafirlere tanıtılacak. Üniversitemizdeki Erasmus+ hareketliliklerinin arttırılmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek hafta kapsamında farklı üniversitelerden gelen uzmanlar kendi kurumlarını tanıtmalarının yanı sıra yeni ikili işbirliği anlaşmalarına olanaklarına da kavuşacaklar. Etkinliğin sosyal programında konuklar için kısa bir Kapadokya turu yapılması da planlanmaktadır.

Üniversitemizin tanıtımı ve uluslararasılaşma süreçlerine önemli katkılar vermesini umduğumuz bu etkinliğe üniversitemizin Erasmus+ program ve bölüm koordinatörleri ve öğrencilerimiz de davetlidir.