Belgrad TCA Etkinliği: Inclusion in Higher Education

•  22 Temmuz 2022 Cuma

Sırbistan Ulusal Ajansı ve Foundation Tempus ortaklığında 8 Temmuz 2022’de Belgrad’da düzenlenen “Inclusion in Higher Education-Adaptation of HEI’s Work Process” TCA (Training and Cooperation Activity) etkinliğine üniversitemizi temsilen Erasmus Kurum Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu katıldı. Maria Filipovic Ozegovic’in Sırbistan’daki İçerme ve Dahil Etme stratejilerine yönelik yapılan çalışmaları aktardığı açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Josip Lusa’nın Hırvatistan, Maja Peharc’ın Slovenya’daki iyi uygulama örnekleriyle devam etti. Akabinde Portekiz’den Ana Paula Alves ve Güney Kıbrıs Rum Kesiminden Stavroula Antoniou içerme konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde durdu. Program katılımcıların aktif bir şekilde dahil olduğu workshopla sonlandı.