Oryantasyon Haftası Etkinlikleri

Oryantasyon Haftası Etkinlikleri

•  11 Ekim 2022 Salı

TOGÜ'de eğitim-öğretimin ilk haftası öğrencilerin okulun işleyişini daha iyi anlamaları ve uyum sağlamaları için oryantasyon haftası olarak geçmektedir. Bu kapsamda koordinatörlüğümüz Fen-Edebiyat Fakültesinde Erasmus+ programını tanıtıcı bir etkinliğe katıldı. Yeni gelen öğrencilerin yoğun ilgisini çeken etkinlikte Erasmus Kurum Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu programın başvuru şartları, öğrencilere getirileri ve mezuniyet sonrası hayatlarına etkileri konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Programdan daha önce faydalanan öğrenciler ve öğretim üyelerinin tecrübe paylaşımıyla geçen toplantı öğrencilerle yapılan soru-cevap etkinliğiyle son buldu. Öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erasmus Programı Kurum Koordinatörlüğü Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi B Blok Giriş Katı 60150 TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.