ERASMUS+ KA 171 (ICM) PROJESİ ORTAK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

•  6 Aralık 2022 Salı

Erasmus’un dünyaya açılan yüzü olan KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği Projesi kapsamında bu yıl üniversitemiz büyük bir başarı göstererek 19 ülke için 182.000 Avro hibe almaya hak kazanmıştı. Bu hibenin etkin ve uygun kullanılabilmesi ancak proje ortaklarının projeyi sahiplenip proje hakkında detaylı bilgilere sahip olmalarıyla mümkün olabilir. Bu kapsamda 2022 yılı sonuna gelirken yeni yılda yapılacak hareketliliklerin planlanması için ortak bilgilendirme toplantısı organize edildi. KA 171 projesinin amaçları hedefleri ve uygulama el kitabında yer alan diğer bilgiler ortak üniversitelerin Uluslararası İlişkiler Ofisi yetkilileriyle paylaşıldı. Benzer toplantıların yıl boyu yapılması planlanmaktadır.