DEVLET KONSERVATUARINDA ERASMUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

•  7 Aralık 2022 Çarşamba

Erasmus programının tanıtılması amacıyla Devlet Konservatuarı tarafından tertip edilen toplantıya Kurum Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu katıldı. Bugüne kadar programa dahil olmayan Konservatuarımızın potansiyelini daha iyi kullanması ve hem öğrencilerin hem de öğretim elemanlarının hareketliliğe katılması için düzenlenen etkinlikte yeni anlaşmaların nasıl yapılabileceği, programa nasıl başvuru yapılabileceği, sunulan imkanlar ve destekler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Öğretim elemanları ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda ayrıca yurtiçi staj konsorsiyumları ve KA171 projeleri hakkında bilgiler paylaşılarak gelecekte yapılabilecek projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erasmus Programı Kurum Koordinatörlüğü Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi B Blok Giriş Katı 60150 TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.