INTERNSHIP OK KONSORSİYUM PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

•  7 Aralık 2022 Çarşamba

Kurumumuzun yürütücüsü olduğu ilk konsorsiyum projesi olan Internship OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumunun değerlendirme toplantısı Amasya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Projenin geldiği noktanın tespit edilmesi amacıyla ortakların Aralık 2022 itibariyle gerçekleştirdikleri hareketlilikler ve bütçe gerçekleşmeleri gündemiyle başlayan toplantı, OS kullanımı, projenin geleceği, sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüşlerin sunulmasıyla devam etti. Projenin mevcut durumu incelendiğinde bütçe kullanımı ve hareketliliğe katılım yönünden 100% başarı sağlaması beklenmektedir. Ekim 2023’te bitecek projenin başarıyla sürmesinde katkıları olan Amasya ve Samsun Üniversitesi Erasmus Ofislerine teşekkür ederiz.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erasmus Programı Kurum Koordinatörlüğü Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi B Blok Giriş Katı 60150 TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.