INTERNSHIP OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu Kurum Ziyaretleri

•  7 Aralık 2022 Çarşamba

Staj Konsorsiyumumuz kapsamında öğrencilerimizin niteliklerine uygun staj yerleri bulmaları amacıyla İtalya’nın Palermo, Treviso ve Milano kentlerinde bir dizi kurum ve iş yeri ziyaretleri gerçekleştirildi. Programa üniversitemizi temsilen Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüzden Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu ve Dr. Öğr. Ahmet Serhat Anaç ile Kariyer Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan katıldı. Amasya Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlerinin katıldığı gezide halihazırda proje kapsamında İtalya’da staj yapan öğrencilerimizle de bir araya gelindi. İş yerinde yapılan ziyaretlerin hem işverenler hem de stajyer öğrencilerin projeye olan inancının ve güveninin arttığının bilincinde olan konsorsiyumumuz benzer faaliyetleri sonraki dönemlerde de sürdürmeyi planlamaktadır.