Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sonuçları

•  13 Mart 2020 Cuma

2019-2020 Erasmus Staj Hareketliliği ve 2020-2021 Erasmus Öğrenim Hareketliliğine başvuran öğrencilerin sonuçları aşağıdadır. Öğrenimden yararlanmak isteyen öğrencilerden ASİL konumunda olanlar henüz aday öğrenci konumunda olup Ulusal Ajanstan verilecek olan hibeye göre durumları kesinleşecektir. Üniversitemizin tatil olması sebebiyle İngilizce Kursumuz ertelenmiş olup ileri bir tarihte tekrar duyuru yapılacaktır.ASİL öğrenciler için Nisan ayı sonunda oryantasyon toplantısı yapılacak olup sayfamızı takip etmeniz önemle rica olunur.

2019-2020 Erasmus Staj Harektliliği sonuçları için tıklayınız.

2020-2021 Erasmus Öğrenim Hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

Erasmus Ofisi