YURTDIŞI STAJ HAREKETLİLİĞİ İÇİN YENİ BİR PROJE: OSMANGAZİ KONSORSİYUMU

•  16 Kasım 2020 Pazartesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi koordinatörlüğünde, TOGÜ, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile Tokat, Karaman ve Konya Ticaret Sanayi Odalarının işbirliğinde başlatılan Osmangazi Konsorsiyumuyla üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personeline yurtdışı staj, ders verme ve eğitim alma hareketliliğinden yararlanma imkanı sağlanması beklenmektedir. 76.000€ hibeyle desteklenen proje çerçevesinde paydaş üniversitelerden toplamda 20’ye yakın akademik ve idari personel ile 30’dan fazla öğrencinin yurtdışı staj tecrübesi kazanması kazanması hedeflenmektedir.

Projenin 2021 yılı Şubat ayında talep toplamak üzere ilana çıkması beklenmektedir.