ERASMUS ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ İNGİLİZCE SINAVI

•  5 Mart 2021 Cuma

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği ilanımıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz. 10 Mart 2021 Çarşamba günü saat 10:00’daki İngilizce yeterlilik sınavımız sinav.gop.edu.tr adresinden çevrimiçi (online) bir şekilde yapılacaktır. Öğrenim ve staj hareketliliği için başvuran öğrencilerimiz sınav günü ve saatinde öğrenci bilgi sistemi giriş bilgilerini kullanarak sisteme giriş yapmak zorundadır.

Hareketliliğe başvuran bütün adaylar sinav.gop.edu.tr adresinde oluşturulan İngilizce sınavına tanımlanmıştır. Hem öğrenime hem de staja başvuran öğrencilerin ek bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Alınan puanlar her iki hareketlilik için de geçerli olacaktır.

Sınavda hepinize başarılar dileriz.

Öğrenim Listesi

Staj Listesi